Sabic

Sabic

Sabic är en av världens största tillverkare av polyolefiner och termoplastiska konstruktionsmaterial. Företaget är verksamt i över 50 länder med cirka 33 000 medarbetare. Sabic består av fyra olika affärsområden: Petrochemicals, Specialties, Agri-Nutrients och Metals.

Sabics material kan användas för många olika slags produkter. Exempel på applikationsområden är medicintekniska produkter och förpackningar. Det används även till applikationer inom jordbruks-, elektronik- och transportbranschen.

Sabic arbetar alltid för att integrera hållbarhet i deras strategi för sin kärnverksamhet genom miljömässiga, sociala och ekonomiskt hållbara val. Ett av företagets viktigaste områden är att säkra matförsörjningen i världen genom säkra förpackningsmaterial.

SABIC kvalitetssäkrar verksamheten genom programmet Total Quality Management (TQM). Alla tillverkande företag i koncernen har initierat TQM-program, och håller även globala standarder för att kvalificera sig för International Standard ISO 9001-certifiering.

Hitta mer information här >

Material

SABIC® LDPE
SABIC® LDPE Powder
SABIC® LLDPE
SABIC® PP
SABIC® PP compound
SABIC® STAMAX
CYCOLAC™ Resin
CYCOLOY™ Resin 
EXTEM™ Resin
GELOY™ Resin
LEXAN™ Resin
NORYL™ Resin
NORYL GTX™ Resin
NORYL PPX™ Resin
ULTEM™ Resin
ULTEM™ Foam
VALOX™ Resin 
XENOY™ Resin
XYLEX™ Resin
LNP™ COLORCOMP™ compound
LNP™ FARADEX™ compound
LNP™ KONDUIT™ compound
LNP™ LUBRICOMP™ compound
LNP™ LUBRILOY™ compound
LNP™ STAT-KON™ compound
LNP™ STAT-LOY™ compound
LNP™ THERMOCOMP™ compound
LNP™ THERMOTUF™ compound
LNP™ VERTON™ compound
LNP™ ELCRIN™

BRANsCH

error: