Våra material

VILKET MATERIAL BEHÖVER DU?

Vi på Erteco har ett brett utbud av plast- och gummimaterial. Vi samarbetar med ledande leverantörer på marknaden och kan erbjuda de bästa materialen för just dig och ditt specifika behov. Våra material är prisvärda, håller hög kvalitet och finns tillgängliga på våra lager – allt för att underlätta för dig och ditt företag. 

Genom att välja rätt material till din komponent har du möjlighet att påverka slutproduktens kvalitet och egenskaper. Därför är det av stor vikt att välja rätt. Vill du ha mer hjälp i ditt val av material? Vi delar gärna med oss av vår expertkunskap inom områdena plast och gummi, och kan hjälpa dig att ta ett välgrundat beslut gällande materialval. Tveka inte att kontakta oss via vårt Tech Center så hjälper vi dig. 

Under respektive materialflik nedan hittar du alla de leverantörer av plast- och gummimaterial vi har att erbjuda.

VILKEN TYP AV PRODUKT SKA DU TILLVERKA?

Vi erbjuder ett brett sortiment av plast- och gummimaterial. Oavsett om du ska tillverka komponenter till bilindustrin eller förpackningar till livsmedelsindustrin har vi materialen för dig. Vi samarbetar med ledande leverantörer på marknaden och kan därför erbjuda högkvalitativa material med egenskaper som passar din specifika produkt. 

Materialvalet har stor påverkan på din slutprodukt. Alla material har egenskaper som passar för olika ändamål. Tycker du det är svårt att veta vilket material du ska välja till din produkt? Med hjälp av vår expertkunskap och mångårig branscherfarenhet kan vi leda dig rätt. Ta kontakt med vårt Tech Center för att diskutera ditt särskilda behov, så kan vi tillsammans hitta den perfekta lösningen för just dig. 

Nedan har vi listat de olika branscher vi har material för.

Fordon
MedicinTEKNIK
Industri
Hushåll & FÖRPACKNING
OFFSHORE
vATTEN
& SANITET
MÖBLER
E & E

produktnyheter

Ta del av de senaste produktnyheterna från våra materialleverantörer.

TPV med 25 % PIR

Vår leverantör av termoplastiska elastomerer Teknor Apex Company lanserade nyligen en ny Sarlink® TPV-kvalitet. Den heter Sarlink® R2 3180B och är en mer cirkulär och hållbar lösning som innehåller 25

LÄS MER   >
error: