Tech center

Erteco Tech Center erbjuder materialval, recepturförslag, formfyllnadssimuleringar och strukturella beräkningar. Erteco Tech Center har tillsammans cirka 80 års erfarenhet och kunskap av konstruktion, materialval, teknisk support och service till kunder inom plastbranschen. Vi ger inte bara teknisk support till våra säljare utan är framförallt en service vi erbjuder våra kunder och OEMs (Original Equipment Manufacturer).

LÅT OSS VARA MED FRÅN BÖRJAN

Ju tidigare i processen vi får möjlighet att vara med, desto mer tid och pengar kan du spara i slutändan.

På Erteco Tech Center jobbar vi efter grundregeln: Allt förarbete ska göras innan – vid maskin ska det köras optimalt. För att kunna göra detta vill vi vara en aktiv och innovativ partner och vara med från början av våra kunders utvecklingsprojekt.

Får vi möjlighet att vara med innan verktygsframtagning kan vi med hjälp av simuleringar av tillverkningsprocessen förhindra många problem och undvika kostsamma justeringar av verktyget i efterhand.

När du tar hjälp av Erteco Tech Center ser vi gärna att vi får jobba tillsammans med leverantör, konstruktör, verktygsmakare och kund. Vår erfarenhet av medverkan i projekt är lång och vi vet betydelsen av ett bra samarbete.

Det är tillsammans med dig som vi jobbar fram förutsättningarna för att hitta bäst lämpade material, verktygsutformning och tillverkningsprocess.

TECH CENTERS SERVICE​

Genom vår tekniska expertis och långa erfarenhet av konstruktionsutveckling kan Erteco Tech Center erbjuda både vägledning och rådgivning.

Vi har kunskap och hjälpmedel för att ge support inom flera olika områden, allt ifrån materialval till FEM-analyser. Vi arbetar med programvaror av högsta kvalitet. Oavsett vad du behöver är vi redo att bistå med vår kunskap.

Nedan ser du vilka områden vi erbjuder service inom:

materialval
RECEPTURFÖRSLAG
FORMFYLLNADSSIMULERINGAR
FEM-ANALYSER
PROVKÖRNINGAR
METALLERSÄTTNING
materialval
RECEPTURFÖRSLAG
FORMFYLLNADSSIMULERINGAR
FEM-ANALYSER
PROVKÖRNINGAR
METALLERSÄTTNING

VÅR KOMPETENS​ – TECH CENTER TEAM

Välkommen att kontakta våra specialister redan idag.

På vårt Tech Center har vi både polymer- och beräkningsingenjörer som jobbar inom olika ovan nämnda områden. Med bred teknisk kunskap och specialister inom flera olika områden kan vi erbjuda en teknikavdelning som ser till ert bästa.

Adithya Venkatesh

CAE Engineer

All countries

+46 8 587 517 19

Ida Jonsson

Application Development Engineer

All countries

+46 703-163 875

Magnus Ullman

Technical Manager

All countries

+46 708-587 215

Stefan Johannesson

Stefan Johannesson

Application Development Engineer

All countries

+46 706-953 655

error: