OFFSHORE

Offshoreindustrin består av två verksamheter till havs: olje- och gasindustrin samt vindkraftsindustrin. Inom olje- och gasindustrin handlar arbetet om att borra efter olja och gas långt under havsbotten, antingen på plattformar som är flytande eller fästa vid botten. Medan det för vindkraftsindustrin handlar om att utvinna elektricitet genom vindkraft. Miljön inom offshoreindustrin är väldigt tuff och krävande, vilket fordrar pålitliga och säkra material som håller länge.

I vår portfölj har vi ett stort antal polymerer lämpade för offshoreindustrin. Våra material erbjuder god prestanda för applikationer med krav på exempelvis oljebeständighet, väderbeständighet och goda mekaniska egenskaper som styrka och slagseghet.

Vårt breda utbud av mångsidiga polymerer ger stora variations- och valmöjligheter. Hittar du inte det material som passar din specifika applikation hjälper vi dig gärna att föreslå ett material i enlighet med dina specifikationer. Om du har frågor eller vill diskutera vilket material som är bäst för just dina behov, kontakta oss gärna via vårt Tech Center.

Nedan listar vi de material som lämpar sig bäst för offshoreindustrin.

Material

GRILON®
GRILAMID® L PA12
GRIVORY® GV
ISOTHANE
ULTEM™ Foam
ULTEM™ Resin
VALOX™ Resin

error: