Vi stärker vårt team i Sverige.

27 oktober Maria Paulsson medarbetarpresentation

Vi är glada att kunna berätta att vi utökar vårt säljteam i Sverige med en ny medarbetare. Maria Paulsson påbörjade sin resa hos oss den 14 augusti och har omfattande erfarenhet inom plast- och gummiindustrin, vilket gör henne till en värdefull tillgång för vårt team.

I sina tidigare roller har Maria varit VD på MuoviTech AB och som produktionschef på Pemtec AB, ett dotterbolag till Debe Flow Group. Dessutom har hon tidigare erfarenhet av strategiskt inköp från sin roll på Nexans, där hon ansvarade över att hantera leveranskedjan för polymerrelaterade material. Under hela sin karriär har Maria varit engagerad i produktion, försäljning och utveckling av polymer-, plast- och gummibaserade produkter.

Vi hälsar Maria Paulsson hjärtligt välkommen till oss på Erteco.

För att lära känna Maria lite bättre, låter vi henne svara på några frågor.

 

1. Vad ser du fram emot att arbeta med på Erteco?

Jag ser fram emot att arbeta nära våra kunder och ge dem stöd för att främja tillväxt och utveckling i deras företag. Med den omfattande tekniska kompetens som finns bland medarbetarna på Erteco och den imponerande organisationsstrukturen, gör det till en perfekt arbetsplats att vara på.

 

2. Vilka kommer dina huvudsakliga uppgifter att vara på Erteco?

Min roll på Erteco innebär främst försäljning med fokus på ett av de viktigaste industriella segmenten i Sverige, KAM Automotive. Fordonsindustrin är i spetsen för vår övergång till en mer hållbar livsstil där polymerer kommer att vara en betydande komponent i lösningarna.

 

3. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom försäljning och affärsutveckling, vad tror du att dessa erfarenheter kan betyda för Erteco?

Med erfarenhet från både etablerade företag och entreprenörilla startups har jag fått värdefulla insikter om de utmaningar som dessa sektorer står inför. Jag tror att min mångsidiga erfarenhet kan vara en värdefull tillgång både för Erteco och våra kunder. De kommande åren kommer att präglas av en ökad inriktning på klimatneutrala och hållbara lösningar, och detta kräver innovativt tänkande och nyskapande perspektiv. Genom att kombinera min tidigare erfarenhet inom affärsutveckling med Ertecos Tech Center och vårt fantastiska team kan vi sträva efter att underlätta våra kunders dagliga verksamhet. Samtidigt arbetar vi för att utveckla lösningar som är i linje med de föränderliga kraven inom branschen.

 

4. Du har arbetat på Erteco sedan augusti 2023, vad är ditt första intryck av arbetsplatsen och dina kollegor?

Jag har verkligen imponerats av all den kunskap och erfarenhet som finns inom företaget, samt den motivation och ambition som mina kollegor visar i sitt dagliga arbete. Mina kollegor är inte bara motiverade och ambitiösa, utan också oerhört hjälpsamma och redo att bistå där det behövs. De visar ett stort engagemang gentemot våra kunder och deras behov, och alla i teamet delar en vision som sträcker sig långsiktigt och bygger på hållbarhet. Det är otroligt inspirerade att vara en del av detta team.

 

5. När du inte arbetar, vad tycker du om att göra på din fritid?

På min fritid, när vädret tillåter, plockar jag gärna fram mina skidor från vinden för en dag i skidområdet en klar och solig vinterdag. Skidåkning utför i vår lokala skidbacke är också en favoritaktivitet.

På fritiden njuter jag även av vår lantliga livsstil och tillbringar kvalitetstid med min familj och vänner. Under de långa, mörka kvällarna hittar du mig ofta i min egen lilla verkstad, där jag alltid är sysselsatt med något roligt och kreativt projekt. När de ljusa dagarna återvänder, njuter jag av att sköta om min trädgård och mitt växthus.

 

Vi hoppas att Maria kommer att trivas hos oss på Erteco.

Läs också

error: