Vi utökar vårt team i Sverige!

IMG_2102

Vi på Erteco är glada över att kunna berätta att vi har utökat vårt sälj- och affärsutvecklingsteam i Sverige. Den 26 juli i år påbörjade Johan Haskovec sin resa hos oss på Erteco. Med över tio års erfarenhet från plastindustrin kommer han att bidra med omfattande expertis till vårt team. Han kommer senast från en roll som försäljningsansvarig på Nexeo Plastics Sweden och innan dess som Key Account Manager på Prototal i Jönköping. Johan kommer att utgå från Jönköping, vilket ytterligare kommer att stärka vår närvaro på lokal nivå.

För att lära känna Johan lite bättre lät vi honom svara på några frågor.

 

Vad ser du fram emot att arbeta med på Erteco?

Jag ser verkligen fram emot att lära känna våra kunder och deras verksamheter bättre, samt att förstå vad som är viktigt för dem. Med all den samlade erfarenhet vi har på Erteco ser jag fram emot att ta till mig så mycket kunskap som möjligt. Detta kommer i sin tur att göra det möjligt för mig att vägleda våra kunder.

 

Vad kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara på Erteco?

Min främsta roll på Erteco kommer att fokusera på sälj och affärsutveckling inom vår svenska organisation.

 

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning och affärsutveckling, vad tror du att dessa erfarenheter kan betyda för Erteco?

Jag tror att mitt omfattande nätverk av kontakter som jag har etablerat genom mina tidigare roller kommer att vara en tillgång för Erteco. Jag ser också fram emot att kunna lära mig nya och spännande saker i denna roll och därigenom ytterligare bidra till Ertecos tillväxt och framgång.

 

Du har arbetat på Erteco sedan juni 2023, vad är ditt första intryck av din arbetsplats och dina kollegor?

Hittills har det varit en fantastisk upplevelse. Alla har varit otroligt vänliga och jag har fått ett varmt mottagande. Dessutom har Erteco en anmärkningsvärd historia och ett arv som är otroligt imponerande, och man kan känna att det finns en härlig atmosfär som genomsyrar hela organisationen.

 

När du inte arbetar, vad tycker du om att göra på fritiden?

Jag njuter av att kunna spendera kvalitetstid med min familj samt nära och kära. Men med hösten på ingång och starten av olika sportsäsonger (jag är en stor sportfantast, även om det inte alltid uppskattas av min fästmö), förväntar jag mig att mitt fokus kan skifta litegrann. Oavsett om det handlar om Formel 1 eller svensk basket, så ställer jag alltid upp för en diskussion 🙂

 

Vi hoppas att Johan ska trivas hos oss på Erteco.

Läs också

error: