Träffa oss på Elmia Subcontractor!

Besök oss i monter

Vi på Erteco Rubber & Plastics kommer att befinna oss på Elmia Subcontractor i Jönköping, mellan den 14–16 november. Elmia Subcontractor är den ledande arenan för kunskap, innovation och framtidens tillverkningsindustri. En mässa där industrins experter möts för att dela med sig av sin kunskap och bli inspirerade av andras.

Vi ser fram emot att delta i mässan och lyfta fram vår expertis inom gummi och plast. Med över 60 års erfarenhet och partnerskap med ledande tillverkare förser vi mer än 500 kunder med material av högsta kvalitet. Vår strategiska närvaro på den nordiska marknaden säkerställer snabba och effektiva leveranser och bekräftar vårt åtagande att hjälpa våra kunder.

På Erteco prioriterar vi att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Vi strävar inte bara efter att leverera; vi strävar efter att vara tekniska och innovativa partners från projektets allra första steg. Med årtionden av erfarenhet inom stöd för en mängd utvecklingsprojekt, är vi övertygade om att leverera produkter och tjänster som konsekvent uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna. Genom att göra detta främjar vi inte bara produktiva samarbeten, utan också partnerskap som är kostnadseffektiva.

Är du intresserade av att utforska det senaste inom gummi- och plastindustrin? Då ska du besöka oss under mässan. Du kan enkelt ladda ner en kostnadsfri biljett genom att registrera dig på Elmia Subcontractors hemsida.

Välkommen att besöka vår monter D02:40 och prata med oss om hur vi kan vara till hjälp för dig. Är du intresserad av att boka ett möte under mässan? Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post, så bokar vi in ett möte som passar dig. Vi ser fram emot att träffa dig!

 

We bring knowledge to rubber and plastic!

Läs också

error: