Additek

Additek

Additek är ett företag med lång erfarenhet av att skräddarsy sammansättningar för specialkemikalier. Additek utvecklar, tillverkar och marknadsför sina egna sortiment, och arbetar ständigt för att säkerställa förbättring av kundens bearbetningsprocesser. Utbudet av produkter som säljs av Additek är känt över hela världen inom flera olika branscher, och används vanligtvis som additiv till t.ex. gummi-, komposit och trä. De arbetar med material i olika former – till exempel pulver, pellets, gel, torra vätskor, emulsion och vätskor.

Deras släppmedel och processhjälpmedel kan med fördel användas inom flera olika områden såsom bygg- och fordonsindustrin. Det är även lämpligt för elektronikprodukter, förpackningar eller för applikationer inom läkemedelsindustrin. Företaget har också ett ledningssystem som är kvalitetssäkrat mot ISO 9001: 2000.

Genom att välja Additeks produktserier MOULEX® och CALSEC® kan du säkerställa en bättre optimering och förbättrad bearbetningsprocess.Deras mål är att ta fram innovativa lösningar och effektiva teknologier som optimerar processen för dig som kund.

Här hittar du mer information > 

Material

MOULEX®
BOUCHEX
CALSEC
ETAK 03

SÄLJREPRESENTANT GUMMI

Välkommen att kontakta våra specialister redan idag.

Nicklas Andersson

Sales Rubber

Sweden

+46 709-196039

error: