Asahi Kasei

Asahi Kasei

Asahi Kasei är ett multinationellt japanskt företag som framställer kemikalier och medicintekniska produkter. Med mer närmare 100 års erfarenhet av tillverkning, utveckling och försäljning är Asahi Kasei idag ett världsledande företag som producerar material för flera olika slags industrier världen över.

Asahi Kasei är det enda företaget i världen som framställer både homo-, co- och block co-polymerer, och har därför möjlighet att utveckla och producera specialprodukter med unika egenskaper av mycket hög kvalitet.

Koncernen Asahi Kasei arbetar för att ge dig som kund den optimala produkten för ditt specifika behov. De strävar alltid efter att möta de olika samhällsförändringar som sker, och de olika behov som det skapar hos konsumenten.

Företaget jobbar för ett hållbart samhälle där ett prioriterat område är miljö och energi. De har även tagit fram ett eget kvalitetssäkringssystem för att lova säkra och pålitliga produkter och tjänster till sina kunder. Bolaget stöder även den internationella propositionen om mänskliga rättigheter.

Här hittar du mer information och datablad > 

Material

TENAC™

Materialfamilj

POM

error: