Vi förstärker vårt team!

Sofie och Niklas från Erteco

Vi på Erteco är glada över att kunna berätta att vi har utökat kundservice – och företagssupportteamet i Finland och Baltikum med ytterligare en stjärna, Sofie Bruun. Sofie började på Erteco den 2 januari och har mångårig erfarenhet av kundservice och företagssupport.

Sofie kommer tidigare från flygbranschen där hon bland annat har arbetat som koordinator och passagerarserviceagent för Swissport Finland. Innan dess arbetade hon på SAS Ground Handling/ISS Aviation. Sofie har även en magisterexamen i turistadministration, med fokus på ledarskap. Sofie kommer utgå från vårt kontor i Helsingfors.

Vi hälsar Sofie Bruun varmt välkommen till oss på Erteco.

För att lära känna Sofie lite bättre låter vi henne svara på några frågor.

 

 1. Vad ser du mest framemot med att jobba på Erteco?
  Jag är otroligt glad över att få vara en del av Ertecos innovativa team och jag ser framemot att få dela med mig av mina egna kunskaper och bidra till kommunikationen och samarbetet. Fördelen med att arbeta på ett mindre bolag, i jämförelse med vad jag tidigare har gjort, är att jobbet blir mångsidigt och självstyrt, vilket motiverar mig som person.

 

 1. Vad är dina huvudsakliga uppgifter på Erteco?
  Jag arbetar med kundtjänst och affärsstöd, registrerar och följer upp kunders beställningar, informerar och uppdaterar intressenter i order- och leveranskedjan samt säkerställer att kommunikationen till våra kunder sker på ett smidigt sätt.

 

 1. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med kundsupport, vad tror du att dessa erfarenheter betyder för Erteco?
  Jag tycker om att arbeta med kundservice och med hjälp av min tidigare erfarenhet inom flygbranschen har jag fått lära mig att ställa om och anpassa mig i utmanande situationer. Kundservice är ett ansvarsfullt och givande jobb där man själv får vara med och påverka och uppnå framgång, vilket jag även hoppas på att kunna uppnå på Erteco. Tidigare har jag även arbetat med att samordna verksamheter och följa upp olika processer, vilket jag ser som en stor fördel i denna tjänst för att lättare kunna se helheten.

 

 1. Du har arbetat på Erteco sedan den 2 januari, vad är ditt första intryck av arbetsplatsen och dina kollegor?
  Jag har känt mig väldigt välkommen och stöttad i teamet. Självklart finns det mycket nytt att lära sig men trots det så tycker jag att systemen och processerna går hand i hand med varandra. Jag är glad över att vara en del av ett företag som har goda värderingar och som värdesätter människor högt.

 

 1. När du inte arbetar, vad gör du helst på din fritid?
  Jag är väldigt intresserad av olika sporter, bland annat beachvolley, löpning och simning. När det är dags för återhämtning är yoga ett bra sätt för att rensa mina tankar. Jag har även ett barn som ser till att hålla mig aktiv på fritiden.

 

Vi på Erteco hoppas att Sofie ska trivas hos oss!

Läs också

error: