Låt oss presentera vår nya hållbarhetschef

Sustainability Manager

Det är med stor glädje vi presenterar vår nya hållbarhetschef, Henrik Carlberg. Henrik har varit en del av vårt team sedan 2012, och vi ser fram emot att se honom axla denna viktiga roll för att driva våra hållbarhetsinsatser framåt.

 

Som ett företag som brinner för hållbara metoder, inser vi vikten av att ha en dedikerad person som arbetar med hållbarhetsfrågor, både internt och externt. Med Henrik vid rodret, med sin erfarenhet och passion för hållbarhet, är vi övertygande om att vi kommer att göra stora framsteg inom detta område.

 

I sin nya roll kommer Henrik se till att våra hållbarhetsinsatser är i linje med Ertecos mål och värderingar. Han kommer också att arbeta för att förbättra kommunikationen både internt och externt för att säkerställa att alla förstår och engagerar sig i vårt arbete.

 

Dessutom kommer Henrik att utbilda våra intressenter om hållbarhet genom seminarier, kundbesök och evenemang. Genom detta kommer han att bidra till att skapa en hållbarhetskultur inom företaget och stärka våra relationer med partners och kunder.

 

Vi ser fram emot de spännande diskussioner och samarbeten som Henrik kommer att bidra med till vårt team.

Läs också

error: