Tosaf Color Service

Tosaf Color Service

Color Service GmbH & Co. KG är internationellt företag med över 40 års erfarenhet inom tillverkning av färgkoncentrat för plastindustrin. Som företag är Color Service en pålitlig och kompetent leverantör i alla frågor som rör färgning av plast.

Color Service är specialister på masterbatcher, tillsatser och effektpigment. De innehar den tekniska expertisen av hela färgpaletten och tillverkar färgkoncentrat i såväl stor som liten mängd – från ett kilo till flera ton.

Color Service har en portfölj av drygt 500 färger som fungerar för olika applikationer. De har även möjlighet att erbjuda olika tillsatser som inkluderar UV-stabilisatorer, antistatiska medel och lasermärkningstillsatser. Alla färger är fysiologiskt säkra färgpigment som tillåter användning inom livsmedelsindustrin. Pigmenten innehåller inga kadmium-, bly- eller diarylpigment och kan användas med en mängd olika polymerer.

Företaget arbetar mot marknader som till exempel fordonsindustrin och förpackning- och konsumtionsvaror. På grund av deras gedigna erfarenhet av att utveckla färg och masterbatcher för plastindustrin har de möjlighet att leverera skräddarsydda, polymerspecifika lösningar för en mängd olika slags applikationer.

Här hittar du mer information och datablad >

Material

FÄRGMASTERBATCH

Materialfamilj

BRANsCH

error: