Nytt partnerskap med Tosaf Color Service Sweden AB

Introducing Color Masterbatch Solutions

Vi är glada att meddela att vi har inlett ett nytt partnerskap med Tosaf Color Service Sweden AB, en av världens ledande tillverkare av färgmasterbatch och tillsatser för plastindustrin.

Tosaf har nyligen öppnat en ny tillverknings- och serviceanläggning i Löddeköpinge, Sverige. Denna satsning gör det möjligt för oss att distribuera deras produkter i hela Norden och Baltikum. Den nyetablerade anläggningen är utrustad med ett avancerat laboratorium för att möta kundernas högsta behov och Tosafs stränga standarder.

Masterbatches är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att färga plastprodukter eller förbättra andra egenskaper hos plastmaterial. Genom olika tillverkningsmetoder som formsprutning kan du få en färgad plastprodukt utan behov av flera efterbehandlingssteg. Genom att använda masterbatches kan du välja från ett bredare utbud av färger, eftersom du under processens gång kan välja färgsättning själv utefter dina behov.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information om vårt samarbete med Tosaf och deras produkter, tveka inte att kontakta din närmsta säljrepresentant eller vår kundsupport carina.roos@erteco.se.

Läs också

error: