Ledig tjänst – IT-ansvarig

SoMe_annons-300x300

Vi söker nu en IT-ansvarig som kommer att utgöra en central del av verksamheten. Här får du arbeta verksamhetsnära med ett helhetsansvar för IT under stor frihet.

Om oss

Erteco är en av de största distributörerna av plast- och gummimaterial på den nordiska marknaden. Materialutbudet sträcker sig från bulkprodukter till mer avancerade kompositmaterial och kommer från ledande tillverkare, ofta med fokus på eco (biobaserad plast). Ertecos ambition är att vara en aktiv och innovativ partner i kunders utvecklingsprojekt, och de erbjuder sina kunder support och service gällande bland annat materialval och simuleringar. Erteco finns representerade i alla nordiska länder med ca 40 medarbetare.

Erteco är ett väletablerat och expansivt företag och företagskulturen präglas av ett tydligt kundfokus, problemlösning och en vilja att göra affärer.

Vem söker vi?

Vi söker en prestigelös lagspelare som är kommunikativ, ansvarstagande och strukturerad. I rollen som IT-ansvarig arbetar du strategiskt med ett brett ansvar, allt från planering, utförande och förbättringar av Ertecos IT-system. Vi ser att du har en god beställarkompetens, bred förståelse för IT och affärsprocesser, IT Policys/GDPR samt meriterande om du arbetat med affärssystem (gärna Visma Business).

Rollen är placerad i centrala Stockholm och kräver att du kommunicerar obehindrat både på Svenska och engelska.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en trygg och trivsam miljö med korta beslutsvägar där du kommer få stort inflytande och möjlighet att påverka/förbättra vår verksamhet genom smarta IT-lösningar. Du kommer också bli en del av ett härligt gäng där alla har som mål att det ska vara kul att jobba tillsammans! Det gör att vi har en lång snittanställningstid….vi trivs helt enkelt !

I denna rekrytering har vi valt att arbeta med HCM Partner AB (www.hcmpartner.se) och rekryteringskonsult Sara Burman. Henne når du enklast på sara@hcmpartner.se alternativt
070-8249150 om du har frågor.

Välkommen med din ansökan!

Läs också